The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

SGK, Mevhibe Dairesi, kamu tekebbür ve yapıları ve özge resmi merciler ile yapılan iş ve aksiyonlemler ile tebligatlar,

Ankara Yangın Bapsı fethetmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik kaygı ettikleri bütün konular üzerine bilgelik sahibi olabilirler.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu ciğerin, kabil olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde kâin insanoğluın ve özge faalların yangın yahut herhangi bir ivedili hatır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, konstrüksiyonlması zaruri, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları ortada bucak almaktadır.

Demetevler mahallesinde bulunan davranışletmeme İtfaaiye müfredatına reva şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Binanın deruninden süfliya yakın nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa mukannen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak Yangın Kapısı TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem kötüın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu baplar üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page